poniedziałek, 30 lipca 2012

Ryż z bananem

30 g ryżu pełnoziarnistego,1 łyżeczka niskokalorycznej margaryny,200 ml mleka 0%,50 g banana,1/2 łyżeczki cukru,1/2 Wakacyjna sztuka kulinarna łyżeczki cukru pyłu,kożuszek cytrynowa

W rondelku stopić margarynę, ubrać umyty i osączony ryż, sekundę smażyć, mieszając, Zawałowa dieta aż w ryż wsiąknie hałastry. Dopowiedzieć cukier, warstewkę cytrynową, pokryć ognistym mlekiem i pichcić na wpół pokryty na zbitym ogniu aż Pacyfikują tęsknota i sanują chorób do momentu, aż wchłonie ciecz. Banana przyjąć i rozgnieść widelcem, zjednoczyć z ryżem. Po przetasowaniu pryskać cukrem pyłem.

rodowód: onet.pl


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz